Wpływ migracji na demografię i rynek pracy.
By wydedukować, czym jest wino, trzeba rozróżnić skład jego szczegółów, kiedy jest gronem, sokiem z winogron a później winem. Sok z winogron przed fermentacją składa się zwłaszcza z wody i cukrów, a również z kwasów oraz innych substancji sztucznych w mniejszej ilości, które są odpowiedzialne za kategoryczny skład wina. Fermentacja procentowa przekształca kolosalną część węglowodanów z soku z winogron w alkohol etylowy, lecz zostawia inne interesujące związki, takie jak gliceryna. Niektóre z tych związków, jakie są bieżące w mniejszym stopniu, dają pewien zakres degustacji wina, tak jak i towarzystwo garbników, które znajdują się w skórce winogron i wolno je uważać za naturalny konserwant, który pozwala winom starzeć się znacznie więcej niż 5 lat, co potwierdza wina. Inne detale dodaje się do wina w sposób sztuczny i składają się na to, co oznacza się dodatkami do wina. Dodatki te maja na celu stabilizować miarodajne związki (białka, kryształy winianu itd.), zmniejszyć poziom kwasów, przeciwutleniaczy (kwas askorbinowy), specyfików przeciwbakteryjnych (dwutlenek siarki, kwas sorbowy, sorbinian, kwas benzoesowy, kwas fumarowy).
2. Post
3. Kliknij tutaj
4. Wskazówki
5. Poradnik